Είσοδος χρήστη

Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

e-mail *
Κωδικός *
 
Να με θυμάσαι

Dermasilk

banner


Κάλτσες Comfort


28,00 €

Περιγραφή


 Αυτές οι άνετες κάλτσες είναι μέρος της καινοτόμου σειράς θεραπευτικής ένδυσης DermaSilk® (Ιατρικό Βοήθημα Κατηγορίας 1), που έχει σχεδιαστεί για άτομα με νοσήματα του δέρματος. Όλα τα ρούχα της DermaSilk είναι κατασκευασμένα από καθαρή ινοΐνη μεταξιού με μόνιμη αντιμικροβιακή θεραπεία κατά την επαφή με το δέρμα.

Συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

Μυκητίαση (π.χ. «πόδι του αθλητή») Έκζεμα/ Ατοπική Δερματίτιδα, Δερματίτιδα εξ Επαφής, ξηρό, ευαίσθητο ή φλεγμονώδες δέρμα, υπερβολική εφίδρωση.

Χρήσιμα πολύ επίσης για όλους εκείνους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και που επιδιώκουν την άνεση και την ευτυχία στα ρούχα τους, επειδή ευνοούν τη σωστή υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος, κρατούν τα πόδια στεγνά, και βοηθούν στην αποφυγή του ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού των μυκήτων και των βακτηριδίων, τα οποία προκαλούν τις αναμολύνσεις και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Χαρακτηριστικά:

επενδεδυμένη πλέξη (εσωτερικό: φυσικό άσπρο 100% καθαρό νήμα μεταξιού σε επαφή με το δέρμα - εξωτερικά: Coolmax® μικροίνα με Lycra)

επίπεδες ραφές

μαλακό πολύ το πάνω μέρος της κάλτσας

η βαφή τους γίνεται στο νήμα, διασφαλίζοντας μηδενικές απώλειες χρώματος κατά τη διάρκεια του πλυσίματος τους,καθώς και την αποφυγή οποιουδήποτε είδους ερεθισμού του δέρματος        από πιθανή διαφυγή των χρωμάτων

χωρίς λάτεξ

Χρώματα:

Mαύρο